Servicii

Prestari Servicii de Constructii

Elenor ofera solutii personalizabile care vin in intampinarea nevoilor clientilor sai tratand fiecare proiect ca fiind unic si livrand lucrari executate la „cheie”, in termenele planificate si adaptate la bugetul prestabilit.

Intreaga echipa Elenor alaturi de colaboratorii nostri pe parte de instalatii, statii de betoane, laborator autorizat de verificare si testare materiale, atelier de executie structuri metalice precum si furnizorii nostri de materiale asigura ca lucrarile sunt finalizate la calitate si standarde europene.

Lucrari Instalatii Sanitare / Termice / Electrice

Proiectele Elenor isi propun sa creeze spatii ambientale unice prin design si executie, exploatate optim din punctul de vedere al eficientei energetice si al structurii arhitectonice. Ne implicam si in proiecte de executii instalatii pentru a ne asigura ca lucrarea va fi finisata din toate punctele de vedere, atat functional cat si ca design.

 • Electrice

  Elenor ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor electrice interioare si exterioare atat pentru imobile personale cat si pentru constructii industriale.
  Echipa Elenor foloseste echipamente, utilaje si materiale de ultima generatie si se ridica la cele mai inalte standarde calitative colaborand cu furnizori de renume din industria constructiilor.
  Serviciile de instalatii electrice prestate de Elenor sunt: executia de instalatii de forta, curenti tari si curenti slabi, asigurarea alimentarii echipamentelor conventionale si speciale pentru toate tipurile de constructii: rezidentiale, industriale, comerciale, etc.

 • Termice

  Elenor ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice (pentru apartamente, case, blocuri, spatii comerciale). Colaborarile cu renumiti distribuitori de echipamente din domeniul instalatiilor termice asigura executii sustenabile de o calitate superioara. Echipa Elenor garanteaza asistenta tehnica si consultanta in ceea ce priveste documentatia si calculul termic util stabilirii necesarului de caldura.
  Elenor realizeaza orice tip de instalatie termica: incepand cu cele elementare (montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, cat si cea mai moderna tehnologie de instalatii termice - incalzirea in pardosela) si terminand cu instalatiile termice exterioare si instalatii termice complicate (cu pompe de caldura).

 • Sanitare

  Specialistii calificati si autorizati din echipa Elenor pot realiza urmatoarele servicii: executia de retele de apa rece si calda pentru imobile private sau medii industriale, trasee de canalizare, de incinta, montajul obiectelor sanitare, racordarea la retelele publice de apa si canalizare.
  Solutiile propuse de specialistii Elenor au in vedere eficienta si durabilitatea obtinute prin proiectarea, instalarea, reparatia si intretinerea riguroasa a instalatiilor.

Image CAPTCHA