Servicii

Prestari Servicii de Constructii

Elenor ofera solutii personalizabile care vin in intampinarea nevoilor clientilor sai tratand fiecare proiect ca fiind unic si livrand lucrari executate la „cheie”, in termenele planificate si adaptate la bugetul prestabilit.

Intreaga echipa Elenor alaturi de colaboratorii nostri pe parte de instalatii, statii de betoane, laborator autorizat de verificare si testare materiale, atelier de executie structuri metalice precum si furnizorii nostri de materiale asigura ca lucrarile sunt finalizate la calitate si standarde europene.

Inchirieri Utilaje de Constructie

Calitatea si eficienta lucrarilor executate de Elenor Group sunt rezultatul investitiilor facute in tehnologii si echipamente de ultima generatie. Aceste investitii, precum si calitatea serviciilor, seriozitatea si transparenta recomanda Elenor drept o companie de constructii orientata catre inovatie, mergand pana la avangarda.
Un alt serviciu oferit de Elenor este inchirierea utilajelor de ultima generatie, care urmareste eficientizarea procesului de executie a lucrarilor in constructie, precum si cresterea calitatii acestora.

Image CAPTCHA