Despre noi

Despre firma de constructii Elenor

Elenor Grup este o companie de constructii cu capital privat romanesc 100% avand sediul principal in Galati.
Infiintata in 2007 la intiativa antreprenorului Dan Duda, actionar unic si astazi in cadrul companiei, Elenor are ca obiect principal de activitate servicii in domeniul constructiilor civile si industriale.

Elenor Grup infiintata in 2007 de catre antreprenorul Dan Duda.
 

Scurt istoric

Proiectele ambitioase se realizeaza alaturi de parteneri pe masura. Sub aceasta deviza s-a dezvoltat Elenor Grup incepand cu anul 2008 si pe aceasta baza a regasit in compania de design si arhitectura Centerpoint si in dezvoltatorul olandez Den Breejen Investments parteneri de incredere pentru constructii civile si/sau industriale de anvergura. Principala lucrare finalizata a acestui parteneriat il constituie cel mai luxos cartier rezidential-Brates Lake Residence, devenit ulterior un reper al orasului Galati.

Inca de la inceput Elenor s-a remarcat prin calitatea ridicata si eficienta lucrarilor realizate. Aceasta calitate este rezultatul investitiilor pe care compania le-a facut in tehnologii de ultima generatie precum si in materiale de calitate superioara, agrementate la nivel national si certificate la nivel European. In acelasi timp, nivelul avansat al calitatii lucrarilor si al eficientei Elenor este rezultatul conjugat al muncii unei echipe compusa din profesionisti cu experienta internationala, al organizarii in implementarea proiectelor si punerea in opera la nivel de detaliu bine facut.

CALITATEA SERVICIILOR, SERIOZITATEA SI RESPECTAREA TERMENELOR CONTRACTUALE sunt PRINCIPALII FACTORI CARE AU DUS LA CRESTEREA SI DEZVOLTAREA COMPANIEI!
 

Astazi, Elenor Grup se numara printre cele mai importante companii de constructii civile si industriale din judetul Galati, dorindu-si extinderea ariei de competente si numarul de lucrari, atat la nivel national si, de ce nu, chiar international.

Echipa Elenor a devenit, dupa mai bine de 8 ani de la infiintare, o echipa bine inchegata formata din manageri, proiectanti, arhitecti, ingineri in constructii, maistri, muncitori calificati in constructii. Acestia, alaturi de colaboratorii nostri pe parte de instalatii, utilaje de constructii, statii de betoane, laborator autorizat de verificare si testare materiale, fabrica de executie structuri metalice precum si furnizorii nostri de materiale si echipamente, trateaza fiecare Proiect ca fiind unic, oferind Clientilor nostri lucrari executate „la cheie”, in termenele planificate, precum si adaptate la bugetul prestabilit.

"Suntem dedicati calitatii vietii de maine!" Credem in sustenabilitatea proiectelor, intr-o dezvoltare durabila si ne conducem actiunile dupa acesta valoare in care credem cu tarie. Proiectele realizate de Elenor reusesc sa duca atat la o imbunatatire a mediului de lucru cat si a calitatii vietii utilizatorilor finali.

De ce vreau sa construiesc cu Elenor?

  • pentru ca toate proiectele finalizate sunt la calitate si standarde Europene

  • pentru ca am promisiunea ca proiectul se va termina in termenele stabilite

  • pentru ca stiu si am vazut in proiectele executate pana in acest moment ca nu exista alta varianta decat calitatea in fiecare detaliu

  • pentru ca ma pot baza pe un partener serios, transparent, experimentat

  • pentru ca este o companie de constructii orientata catre inovatie, mergand pana la avangarda

  • pentru ca o constructie dureaza si ma intereseaza calitatea vietii mele de maine!

 

Image CAPTCHA