Casa Standard - Cartier Brates Lake

CASA STANDARD IN CARTIER BRATES LAKE

Casa standard face parte din Cartierul Brates Lake II si este construita pe terenuri de 250 mp. Casa Standard se inscrie in normele impuse pentru achizitia prin programul "Prima casa". Ea beneficiaza de o rezolvare compacta a spatiului cu maxima eficienta si cu standarde ridicate de confort si dotari.

  • Suprafata teren: 250mp;
  • Suprafata construita parter: 75mp
  • Suprafata construita etaj: 87mp
  • Suprafata construita desfasurata (parter + etaj): 162
  • Suprafata utila totala: 120mp

Localizare

Cartierul Brates Lake II se afla in vecinatatea Cartierului Rezidential Brates, la iesirea din Galati spre Barlad, intre DN26 si Lacul Brates. Centrului municipiului Galati este la doar 10 minute distanta de cartier.

Cartierul Brates Lake II

Proiectul Cartier Brates Lake II propune case moderne, accesibile, mai compacte. Locuinta-tip a Cartierului Brates Lake II se poate adapta unei plaje largi de cerinte si poate fi accesorizata cu dotari si finisaje in functie de dorintele si nevoile beneficiarului.

Modelul standard permite pastrarea caracteristicilor esentiale ale unei case individuale: retragerea constructiei fata de vecinatati (pe toate laturile), crearea unui spatiu generos si intimizat pentru curtea privata din spate si amenajarea unui spatiu semipublic de contact cu strada (dotat cu mici spatii verzi, locuri de parcare si dotari).

Image CAPTCHA