Casa Extinsa - Cartier Brates Lake

CASA EXTINSA DE VANZARE IN CARTIER BRATES LAKE

Casa Extinsa face parte din Cartierul Brates Lake II si se poate construi pe terenurile mai mari de 350mp. Ea beneficiaza de o suprafata sporita acolo unde conteaza: in camera de zi si dormitorul matrimonial, iar la etaj va avea o baie suplimentara. Locuintei extinsa i se pot adauga dotarile anexe suplimentare.

  • Suprafata teren: 638mp;
  • Suprafata construita parter: 92mp
  • Suprafata construita etaj: 103mp
  • Suprafata construita desfasurata (parter + etaj): 195mp
  • Suprafata utila totala: 144mp

Localizare

Cartierul Brates Lake II se afla in vecinatatea Cartierului Rezidential Brates, la iesirea din Galati spre Barlad, intre DN26 si Lacul Brates. Centrului municipiului Galati este la doar 10 minute distanta de cartier.

Cartierul Brates Lake II

Proiectul Cartier Brates Lake II propune case moderne, accesibile, mai compacte. Locuinta-tip a Cartierului Brates Lake II se poate adapta unei plaje largi de cerinte si poate fi accesorizata cu dotari si finisaje in functie de dorintele si nevoile beneficiarului.

Modelul standard permite pastrarea caracteristicilor esentiale ale unei case individuale: retragerea constructiei fata de vecinatati (pe toate laturile), crearea unui spatiu generos si intimizat pentru curtea privata din spate si amenajarea unui spatiu semipublic de contact cu strada (dotat cu mici spatii verzi, locuri de parcare si dotari).

Image CAPTCHA